HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

2 posters

BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個??

julian
    julian

文章總數 : 86
    注冊日期 : 2007-08-29

BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個?? Empty BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個??

發表  julian 周六 8月 09, 2008 2:27 am

BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個??help

益下我o地!!and 你之前個中期款仍在嗎??thanks lol!
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40
    注冊日期 : 2007-06-19

BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個?? Empty 回復: BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個??

發表  alex鋒 周六 8月 09, 2008 11:42 pm

咁都有得借?
    scratch
    julian
    julian

BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個?? Empty 回復: BEN哥,請問你個鬼面罩可否拿去訂造一個??

發表  julian 周日 8月 10, 2008 4:29 am

唔係借呀,係睇o下有沒專業人仕去量好尺寸,去訂造一个... cheers
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周四 8月 14, 2008 8:47 pm

julian 寫到:唔係借呀,係睇o下有沒專業人仕去量好尺寸,去訂造一个... cheers
    咁都得...................
    No
    julian
    julian

發表  julian 周五 8月 15, 2008 1:07 pm

alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周五 8月 15, 2008 2:23 pm

6 月29 都終了啦 cheers

現在的時間是 周二 五月 14, 2024 5:41 pm