HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

5 posters

請問各位C兄

紫色方包
    紫色方包

文章總數 : 49
    注冊日期 : 2008-05-21

請問各位C兄 Empty 請問各位C兄

發表  紫色方包 周五 1月 02, 2009 10:15 pm

請問各位C兄知唔知Y33電油隔係車邊個位呀.....我成個車頭都找唔到 Shocked
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40
    注冊日期 : 2007-06-19

請問各位C兄 Empty 回復: 請問各位C兄

發表  alex鋒 周五 1月 02, 2009 11:36 pm

應該係油缸入面個電油泵底

ps
    你架車係咪泊南地?
    紫色方包
    紫色方包

發表  紫色方包 周六 1月 03, 2009 12:50 am

係呀,日頭泊公c車塲
    係油缸入面 Shocked
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周日 1月 04, 2009 1:49 am

紫色方包 寫到:係呀,日頭泊公c車塲
    半夜成日都見到你架車喎
    waiwai
    waiwai
    Admin

文章總數 : 1533
    年齡 : 47

發表  waiwai 周日 1月 04, 2009 8:16 pm

alex鋒 寫到:
    半夜成日都見到你架車喎
    你甘夜係停車場打山雞呀??
    紫色方包
    紫色方包

發表  紫色方包 周日 1月 04, 2009 11:31 pm

alex鋒 寫到:
    半夜成日都見到你架車喎
    有時要半夜先收工
    Ben
    Ben
    Admin

文章總數 : 638

發表  Ben 周日 1月 04, 2009 11:41 pm

waiwai 寫到:
    alex鋒 寫到:
    半夜成日都見到你架車喎

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周一 1月 05, 2009 1:34 am

waiwai 寫到:
    alex鋒 寫到:
    半夜成日都見到你架車喎
    送完女友返屋企就會經過見到
    jorrex33
    jorrex33

文章總數 : 211
    注冊日期 : 2007-06-28

發表  jorrex33 周一 1月 05, 2009 11:58 am

紫色方包 寫到:請問各位C兄知唔知Y33電油隔係車邊個位呀.....我成個車頭都找唔到 Shocked

個電油隔應該在車底乘客位下面 Laughing
    紫色方包
    紫色方包

發表  紫色方包 周一 1月 05, 2009 10:33 pm

jorrex33 寫到:
    紫色方包 寫到:請問各位C兄知唔知Y33電油隔係車邊個位呀.....我成個車頭都找唔到 Shocked

禁大齊 Laughing
    唔該你,你部車好靚 cheers
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周二 1月 06, 2009 1:02 am

紫色方包 寫到:

今晚你後面部5.5 之後有部mark x 幾靚仔咁喎
    紫色方包
    紫色方包

發表  紫色方包 周二 1月 06, 2009 10:37 pm

alex鋒 寫到:
    紫色方包 寫到:

白色...............屯門有部紅色[可能香港得呢部紅色]重靚
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周三 1月 07, 2009 12:38 am

紫色方包 寫到:
    alex鋒 寫到:
    紫色方包 寫到:

白色...............屯門有部紅色[可能香港得呢部紅色]重靚
    正話經過
    架y33 同mark x 都唔度喎
    紫色方包
    紫色方包

發表  紫色方包 周三 1月 07, 2009 10:36 pm

alex鋒 寫到:
    紫色方包 寫到:
    alex鋒 寫到:
    紫色方包 寫到:

正話經過
    架y33 同mark x 都唔度喎
    今曰八点前收左工 Very Happy
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周五 1月 16, 2009 3:03 am

紫色方包 寫到:今曰八点前收左工 Very Happy
    今晚泊你效面架CF4 圖包圍好有型喎
    紫色方包
    紫色方包

發表  紫色方包 周六 1月 17, 2009 1:37 am

alex鋒 寫到:
    紫色方包 寫到:今曰八点前收左工 Very Happy
    今晚泊你效面架CF4 圖包圍好有型喎
    黑色果部

現在的時間是 周一 五月 20, 2024 11:00 pm