HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

3 posters

大家好 有幾個問題需要各位車友回答下

yurunxin

文章總數 : 9
    注冊日期 : 2009-01-04

大家好  有幾個問題需要各位車友回答下 Empty 大家好 有幾個問題需要各位車友回答下

發表  yurunxin 周日 1月 04, 2009 6:44 pm

我深圳的. 我開的是新款CROWN. 都好熱衷于VIP.我經常落香港.但就系唔知邊度有得買VIP精品(junction produce/DAD).次次去都就识去旺角黑布街汽车精品买.我好想买junction produce 同DAD的贴纸.你们会都好多人贴了.但不知道哪里有的买? 打算买铃.前两日去做上水间合群度睇.都几贵下.請問哪裡買又平又好.
    點解HK無見過有人改VIP新款CROWN的? 車款都沒見過.點解的?[
    Garson
    Garson

文章總數 : 202
    年齡 : 51
    注冊日期 : 2007-06-19

大家好  有幾個問題需要各位車友回答下 Empty 回復: 大家好 有幾個問題需要各位車友回答下

發表  Garson 周日 1月 04, 2009 9:27 pm

yurunxin 寫到:我深圳的. 我開的是新款CROWN. 都好熱衷于VIP.我經常落香港.但就系唔知邊度有得買VIP精品(junction produce/DAD).次次去都就识去旺角黑布街汽车精品买.我好想买junction produce 同DAD的贴纸.你们会都好多人贴了.但不知道哪里有的买? 打算买铃.前两日去做上水间合群度睇.都几贵下.請問哪裡買又平又好.
    點解HK無見過有人改VIP新款CROWN的? 車款都沒見過.點解的?[

係香港,只有老板先買新款18系CROWN,老板要舒服所以唔會改! 只有我喱D買唔起新款的Cheap人才會買部舊款來改到鬼五馬六
    yurunxin

文章總數 : 9
    注冊日期 : 2009-01-04

大家好  有幾個問題需要各位車友回答下 Empty 回復: 大家好 有幾個問題需要各位車友回答下

發表  yurunxin 周一 1月 05, 2009 12:14 am

我所指的系05年果部喔。不是日本宜家最新款那部喔
    系香港好贵的吗这款车? MARK X改的我就见得多拉。
    waiwai
    waiwai
    Admin

文章總數 : 1533
    年齡 : 47

發表  waiwai 周一 1月 05, 2009 1:27 am

我地都係講果部 Twisted Evil 好貴。。。。。
    Garson
    Garson

文章總數 : 202
    年齡 : 51

發表  Garson 周二 1月 06, 2009 12:31 am

yurunxin 寫到:我所指的系05年果部喔。不是日本宜家最新款那部喔
    系香港好贵的吗这款车? MARK X改的我就见得多拉。

2001 - 17 Crown $1xx,xxx
    2005 - 18 Crown $2xx,xxx
    2008 - 20 Crown $5xx,xxx

現在的時間是 周三 五月 15, 2024 12:37 am