HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

5 posters

UCF20-1

Ben
    Ben
    Admin

文章總數 : 638
    注冊日期 : 2007-06-19

UCF20-1 Empty UCF20-1

發表  Ben 周三 2月 11, 2009 6:40 pm

文章總數 : 198

UCF20-1 Empty 回復: UCF20-1

發表  1708 周三 2月 11, 2009 11:27 pm

成架白色既, 下面唔係灰色架咩? scratch
    Ben
    Ben
    Admin

文章總數 : 638

發表  Ben 周三 2月 11, 2009 11:44 pm

1708 寫到:成架白色既, 下面唔係灰色架咩? scratch

好明顯噴過啦....呢架應該係水貨...
    RobertLau
    RobertLau

文章總數 : 161
    年齡 : 49
    注冊日期 : 2007-09-19

發表  RobertLau 周四 2月 12, 2009 1:07 pm

Ben 寫到:
    1708 寫到:成架白色既, 下面唔係灰色架咩? scratch

車房話如軚盤係toyota logo 就係水貨 wor

發表  1708 周四 2月 12, 2009 1:52 pm

RobertLau 寫到:
    Ben 寫到:

水貨同行貨有咩唔好? scratch

右邊沙板粒咗
    RobertLau
    RobertLau

文章總數 : 161
    年齡 : 49
    注冊日期 : 2007-09-19

發表  RobertLau 周四 2月 12, 2009 3:02 pm

1708 寫到:
    RobertLau 寫到:
    Ben 寫到:

水貨同行貨有咩唔好? scratch

右邊沙板粒咗

我記得車房話水貨唔知装個咩Q製可变升降避震 wor, 提醒我記住買水貨 if want buy LS400, 不過未研究過
    LUN
    LUN

文章總數 : 382
    注冊日期 : 2007-08-21

發表  LUN 周六 2月 14, 2009 2:15 am

會長又有心水... cheers

發表  1708 周日 2月 15, 2009 8:57 pm

Ben 寫到:

下面白色真係返噴過, 以我2百幾度近視+散光唔帶眼鏡都睇到係兩節色...約佢睇, 打幾次先聽電話, 又話搞緊野又話電話壞唔識响唔識震, 去到, 佢原來不在現場, 得個睇車殼, 車入面同engine都無得睇, 佢仲叫我開個價, 我求其話萬八啦, 佢又話太低要拆走避震, 我心諗車你架野都唔知郁唔郁得開咩價唧又無牌費無得試...返到屋企仲打黎話仲睇唔睇, 成粒鐘有多我仲唔走咗咩, 條友仔真係搞笑 clown 蹝我時間, 雖然我d時間唔保貴 Razz
    waiwai
    waiwai
    Admin

文章總數 : 1533
    年齡 : 47

發表  waiwai 周日 2月 15, 2009 11:31 pm

hahaha真係セ人都有

現在的時間是 周日 五月 12, 2024 12:54 pm