HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

3 posters

早上開車..難打車!!

gary3333332003

文章總數 : 13
    注冊日期 : 2008-07-16

早上開車..難打車!! Empty 早上開車..難打車!!

發表  gary3333332003 周一 8月 17, 2009 11:04 am

我本身1999年y33行貨;原因為何難打..車!!早午晚到一樣!my god!!!有無c兄可指教!!
    已經換電油格/白金火咀/風格/換機油;到沒有變!!香港有無專維修y33師父呢?
    如果真要入(大昌)很定非常之...貴!如果維修到我到願付!
    最後懇請各位師兄指教!因為我真係好喜歡....y33!
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40
    注冊日期 : 2007-06-19

早上開車..難打車!! Empty 回復: 早上開車..難打車!!

發表  alex鋒 周一 8月 17, 2009 4:47 pm

電油隔?
    油泵?
    唧咀?

早上開車..難打車!! Empty 回復: 早上開車..難打車!!

發表  gary3333332003 周二 8月 18, 2009 12:05 am

已經換了以上3類物件!!電油隔/油泵/火咀!!!
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周二 8月 18, 2009 9:38 am

gary3333332003 寫到:已經換了以上3類物件!!電油隔/油泵/火咀!!!
    唧咀喎
    唔係火咀呀
    兩樣!!!!!

發表  gary3333332003 周二 8月 18, 2009 4:47 pm

請問洗(唧咀)還是換(唧咀)呢?今日...等不到了!!!!我終於將我love car 去了(大昌)驗車,看看發生甚麼事!!!
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周三 8月 19, 2009 2:56 am

gary3333332003 寫到:請問洗(唧咀)還是換(唧咀)呢?今日...等不到了!!!!我終於將我love car 去了(大昌)驗車,看看發生甚麼事!!!
    去大昌驗唔等如整得好 No

發表  gary3333332003 周三 8月 19, 2009 10:22 pm

yes!!認同!今日下午通知取車出門口HKD3,215;沒有換零件只有驗車;大昌師父話我y33機油污濁要換,驗到Y33應該回油嘩佬有事要換,引至有機會早午晚撻車唔到,但沒有貨要從日本訂貨約兩星期到,連裝工三日可交車,合共約HKD1,900-3,800
    (請問ALEX有無其他地方可平些)?
    waiwai
    waiwai
    Admin

文章總數 : 1533
    年齡 : 47

發表  waiwai 周四 8月 20, 2009 2:28 am

但你無大電油味行車又無窒油..吾似回油嘩佬有事lor,我估上手入得鬼油多塞唧咀似D,去車房換左唧咀(番新料)先,再洗埋油缸茶包先la,

發表  gary3333332003 周六 8月 29, 2009 2:21 am

請問有無C兄,可幫忙提供,專門修理Y33車房???謝謝! Rolling Eyes
    waiwai
    waiwai
    Admin

發表  waiwai 周六 8月 29, 2009 3:59 am

打游擊多,周圍都去,無固定車房....

發表  gary3333332003 周一 9月 14, 2009 11:25 pm

已經換了turbo(唧咀)
    waiwai
    waiwai
    Admin

發表  waiwai 周二 9月 15, 2009 1:08 am

真係唧咀塞?

發表  gary3333332003 周二 9月 15, 2009 9:52 pm

換了之後好些,但仍然到有些撻車時,難撻!

現在的時間是 周五 五月 10, 2024 1:44 pm