HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

4 posters

請教president問題...

飛機C

文章總數 : 4
    注冊日期 : 2010-01-13

請教president問題... Empty 請教president問題...

發表  飛機C 周三 1月 13, 2010 11:39 pm

想問下JHG50同JG50有咩唔同? 我見日本的website多數都寫JHG50但係我自己架尾期牌簿度就打JG50? 唔該晒...
    Garson
    Garson

文章總數 : 202
    年齡 : 51
    注冊日期 : 2007-06-19

請教president問題... Empty 回復: 請教president問題...

發表  Garson 周一 1月 18, 2010 12:19 am

c-boy 寫到:想問下JHG50同JG50有咩唔同,? 我見日本的website多數都寫JHG50但係我自己架尾期牌簿度就打JG50? 唔該晒...
    要會長答先得喇
    Ben
    Ben
    Admin

文章總數 : 638

請教president問題... Empty 回復: 請教president問題...

發表  Ben 周二 1月 19, 2010 10:00 pm

Garson 寫到:
    c-boy 寫到:想問下JHG50同JG50有咩唔同,? 我見日本的website多數都寫JHG50但係我自己架尾期牌簿度就打JG50? 唔該晒...
    要會長答先得喇

SORRY , 遲0左覆.. JG 係香港行貨..JHG係日本本土..日本有好多型號 有HG50(Q45) , JS板(短陣) , JHG50 , PHG50(最高級)
    飛機C

文章總數 : 4
    注冊日期 : 2010-01-13

發表  飛機C 周三 1月 20, 2010 12:00 pm

Ben 寫到:
    Garson 寫到:
    要會長答先得喇

SORRY , 遲0左覆.. JG 係香港行貨..JHG係日本本土..日本有好多型號 有HG50(Q45) , JS板(短陣) , JHG50 , PHG50(最高級)

多謝回覆! ^^
    咁如果想搵車身料係咪一定只可以搵JG50? 出口版同本土版有無咩唔同?
    Ben
    Ben
    Admin

文章總數 : 638

發表  Ben 周三 1月 20, 2010 2:41 pm

c-boy 寫到:
    Ben 寫到:
    Garson 寫到:
    要會長答先得喇

多謝回覆! ^^
    咁如果想搵車身料係咪一定只可以搵JG50? 出口版同本土版有無咩唔同?

JHG50 & JG50是一樣!!
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40

發表  alex鋒 周五 1月 29, 2010 10:59 am

買短陣版包圍咪..............

現在的時間是 周二 五月 14, 2024 10:21 am