HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

4 posters

我架160有D問題!!

shing
    shing

文章總數 : 122
    注冊日期 : 2007-06-19

我架160有D問題!! Empty 我架160有D問題!!

發表  shing 周三 6月 20, 2007 10:15 pm

我開左尾門既時候,表板燈冇著,房燈都一樣冇著,
    另外個A/C風口有D "咯咯"聲...
    請問有冇兄弟可以幫到我??

文章總數 : 198

我架160有D問題!! Empty 回復: 我架160有D問題!!

發表  1708 周三 6月 20, 2007 11:10 pm

shing 寫到:我開左尾門既時候,表板燈冇著,房燈都一樣冇著,
    另外個A/C風口有D "咯咯"聲...
    請問有冇兄弟可以幫到我??

有無check過C柱對落果粒'的'有無瓜? bom
    shing
    shing

文章總數 : 122

我架160有D問題!! Empty 回復: 我架160有D問題!!

發表  shing 周三 6月 20, 2007 11:19 pm

未睇呀....點先可以DIY搞
    anthony
    anthony

文章總數 : 280
    年齡 : 47
    注冊日期 : 2007-06-20

發表  anthony 周四 6月 21, 2007 2:57 am

A/C風口有D "咯咯"聲,我古正常,因為我到有,表板燈同房燈唔著,可能是門入面有粒IC燒左,所以唔著
    aristo147

文章總數 : 5
    注冊日期 : 2007-07-16

發表  aristo147 周五 7月 20, 2007 2:24 am

風口個d声其實係通病尤其水貨 d声多數係軚環底發出 有可能係coil壳側邊的摩打發出? 要逐個摩打插扰出然後再試??

現在的時間是 周二 五月 21, 2024 2:54 am