HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

3 posters

Q45 CIMA?

Ben
    Ben
    Admin

文章總數 : 638
    注冊日期 : 2007-06-19

Q45 CIMA? Empty Q45 CIMA?

發表  Ben 周日 五月 23, 2010 3:02 am

alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40

Q45 CIMA? Empty 回復: Q45 CIMA?

發表  alex鋒 周二 6月 01, 2010 11:05 am

又唔係尾期頭燈
    又無尾期電鍍邊.....
    飛機C

文章總數 : 4
    注冊日期 : 2010-01-13

發表  飛機C 周日 11月 07, 2010 1:19 am

想請教下... 香港大昌基本上響00年打後都無返到president ... 尾期頭燈同尾期電鍍邊係點樣架呢?
    唔該晒!
    Ben
    Ben
    Admin

發表  Ben 周日 11月 07, 2010 2:10 am

基本上香港行貨, 中期尾期頭燈&尾COM電鍍邊都係一樣 , 只有日本頂級G板先有分別 , 唔只以上兩樣, 內籠級數都有差別...呢0的香港行貨係唔會有....
    飛機C

文章總數 : 4
    注冊日期 : 2010-01-13

發表  飛機C 周日 11月 07, 2010 11:33 pm

多謝回覆... 咁幾時開始先算係尾期呢? 而內籠料又分別響邉呢? 距已經係用緊CONNOLLY皮架喇啵.... 希望唔好嫌我煩... 日本車真係唔熟... ^^"
    Ben
    Ben
    Admin

發表  Ben 周一 11月 08, 2010 2:24 am

尾期係1998-2002年出產 , 普通款會前座手飾箱有小小唔同&細少少 , 多0左尾座按摩椅 , 兩邊尾門會多0左胚架!!(頂級板再多好多野 , 香港冇!!)
    Ben
    Ben
    Admin

發表  Ben 周一 11月 08, 2010 2:25 am

尾期係1998-2002年出產 , 普通款會前座手飾箱有小小唔同&細少少 , 多0左尾座按摩椅 , 兩邊尾門會多0左胚架!!(頂級板再多好多野 , 香港冇!!)

現在的時間是 周六 五月 11, 2024 9:58 pm