HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

2 posters

請教: F50 Q45

dkny008

文章總數 : 13
    注冊日期 : 2007-06-19

請教: F50 Q45 Empty 請教: F50 Q45

發表  dkny008 周五 4月 08, 2011 6:57 pm

請教有冇師兄知道F50 Q45個電尾冚可唔可以按掣自動開???
    因為我剛入手果部,只可以按掣自動關. 唔知係唔係壞左.
    Thanks

alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40

請教: F50 Q45 Empty 回復: 請教: F50 Q45

發表  alex鋒 周日 4月 10, 2011 12:27 am

dkny008 寫到:請教有冇師兄知道F50 Q45個電尾冚可唔可以按掣自動開???
    因為我剛入手果部,只可以按掣自動關. 唔知係唔係壞左.
    Thanks

絕對可以!!!!
    除非真係壞

n 波定係p 波
    哩個真係唔記得
    總知停定架車
    之後就長拉個開點尾個制
    個trunk lid 就會自己升起

ps
    我keep 哩款車三年
    得閒可以出研究
    dkny008

請教: F50 Q45 Empty 回復: 請教: F50 Q45

發表  dkny008 周日 4月 10, 2011 1:15 pm

師兄,多謝你提點.今日試過按著個掣,佢會自動打開.不過開到最高的時候,佢撐唔著,自己趺番落來. 知唔知壞邊件零件???
    THANKS
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周五 4月 15, 2011 2:28 am

dkny008 寫到:師兄,多謝你提點.今日試過按著個掣,佢會自動打開.不過開到最高的時候,佢撐唔著,自己趺番落來. 知唔知壞邊件零件???
    THANKS
    支油壓唔夠力囉
    dkny008

發表  dkny008 周五 4月 15, 2011 9:55 am

問過廠,要2000一支. 好昂貴
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周一 4月 18, 2011 12:40 am

dkny008 寫到:問過廠,要2000一支. 好昂貴
    $2000 包咩先?
    dkny008

發表  dkny008 周一 4月 18, 2011 9:36 pm

alex鋒 寫到:
    dkny008 寫到:問過廠,要2000一支. 好昂貴
    $2000 包咩先?

2000只係油壓臂一支
    alex鋒
    alex鋒

發表  alex鋒 周日 4月 24, 2011 12:32 am

dkny008 寫到:2000只係油壓臂一支
    可能出面有得配............

現在的時間是 周六 五月 11, 2024 10:54 pm