HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

3 posters

有事一問

車仔
    車仔

文章總數 : 6
    注冊日期 : 2009-04-08

有事一問 Empty 有事一問

發表  車仔 周三 五月 11, 2011 12:55 am

有冇邊位師兄知道,y33凍車時難著車,行完車再著又冇事(係過左一段時間或一晚就難著),但行車時又冇窒油
    我已經換左好多野...電油泵連隔沙,空氣流量計,生氣偏風,電油唧咀連回壓嘩佬都換過
    火咀睇過又冇事,有冇師兄可以請教 thank you
    阿大
    阿大

文章總數 : 32
    注冊日期 : 2010-04-21

有事一問 Empty 回復: 有事一問

發表  阿大 周三 五月 11, 2011 10:41 pm

我同你相反,熱咗車先難著...... Shocked
    車仔
    車仔

發表  車仔 周五 五月 13, 2011 12:02 am

阿大 寫到:我同你相反,熱咗車先難著...... Shocked
    你有冇換過o2 scaner
    阿大
    阿大

發表  阿大 周五 五月 13, 2011 7:08 pm

無呀..... Shocked
    車仔
    車仔

發表  車仔 周一 五月 16, 2011 10:29 pm

阿大 寫到:無呀..... Shocked
    你换左粒水温scaner試下
    阿大
    阿大

發表  阿大 周一 五月 16, 2011 11:56 pm

tks師兄 Very Happy
    阿大
    阿大

發表  阿大 周一 五月 16, 2011 11:59 pm

gtt果粒水温scaner,唔知啱唔啱y33???
    車仔
    車仔

發表  車仔 周二 五月 17, 2011 12:49 am

阿大 寫到:gtt果粒水温scaner,唔知啱唔啱y33???
    要睇線插先知 直六同v6可能唔同
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40
    注冊日期 : 2007-06-19

發表  alex鋒 周五 五月 20, 2011 12:18 am

how about 點火part 呢?
    車仔
    車仔

發表  車仔 周五 五月 20, 2011 12:40 am

alex鋒 寫到:how about 點火part 呢?
    行車完全正常...冇出現過唔夠"盤"既情況

現在的時間是 周五 五月 10, 2024 12:55 pm