HK-VIP.Club

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

歡迎各位對VIP車種有興趣0既人加入

2 posters

W140包圍一問. . .

mikelee

文章總數 : 4
    注冊日期 : 2008-04-18

W140包圍一問. .  . Empty W140包圍一問. . .

發表  mikelee 周五 4月 18, 2008 12:27 am

本人新買咗部 95年 S320 (W140版), 車就好低買, 不過就想改改個外型, 想問問各位知唔知有咩地方搵倒靚嘅大包圍, 其實都睇過WALD都好似幾好, 不過唔知邊度買倒同仲有冇其他好介紹. .. .
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40
    注冊日期 : 2007-06-19

W140包圍一問. .  . Empty 回復: W140包圍一問. . .

發表  alex鋒 周五 4月 18, 2008 1:00 am

mikelee 寫到:本人新買咗部 95年 S320 (W140版), 車就好低買, 不過就想改改個外型, 想問問各位知唔知有咩地方搵倒靚嘅大包圍, 其實都睇過WALD都好似幾好, 不過唔知邊度買倒同仲有冇其他好介紹. .. .

落九龍灣展貿b3 暴走工場搵阿馮哥啦
    佢專入日本改裝
    包括包圍哩外皮

得閒出吹水!!!!!!!
    mikelee

文章總數 : 4
    注冊日期 : 2008-04-18

W140包圍一問. .  . Empty 回復: W140包圍一問. . .

發表  mikelee 周五 4月 18, 2008 2:05 am

多謝指教, 係咪就咁落去問吓價錢吹吓水都ok. . . 因為係新手, 都想知多d. . .
    alex鋒
    alex鋒

文章總數 : 2242
    年齡 : 40
    注冊日期 : 2007-06-19

發表  alex鋒 周五 4月 18, 2008 2:31 am

mikelee 寫到:多謝指教, 係咪就咁落去問吓價錢吹吓水都ok. . . 因為係新手, 都想知多d. . .

吹水交個朋友都無壞嗟

現在的時間是 周二 五月 21, 2024 5:03 am